Η σφραγίδα Coop είναι η ασφάλεια ότι το κάθε προϊόν που την φέρει  προσφέρει μια μοναδική πρόταση γεύσης και ποιότητας

Η Coop Italia είναι ένας συνεταιρισμός καταναλωτών, ο οποίος ιδρύθηκε από το 1854, για να προστατεύει τους ανθρώπους της, τους καταναλωτές της. Στις μέρες μας η Coop Italia διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο super market της χώρας και προσφέρει μοναδικές σειρές προϊόντων.

Τα προϊόντα με την σφραγίδα Coop ,εκτός από απολαυστικές γεύσεις πληρούν μια σειρά από αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές.

Με την σφραγίδα Coop ζούμε την κάθε γεύση!

Ανάλογα με την σειρά προϊόντων και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της,  τα προϊόντα είναι:

απολαυστικα!

Καθώς κάθε προϊόν πρώτα περνάει δοκιμαστικές δοκιμές από καταναλωτές, μέσω μιας καθορισμένης από το 2000, διαδικασίας δοκιμαστικών

Το γνώριζες;

από το 2000 έως σήμερα περισσότεροι από 500.000 μέλη της Coop και καταναλωτές της έχουν δοκιμάσει πάνω από 2.600 προϊόντα.

ασφαλή!

Η σφραγίδα Coop έχει κριτήρια ποιότητας υψηλότερα  πολλές φορές και από την αντίστοιχη νομοθεσία. Η επιλογή των προμηθευτών και των προϊόντων περνάει από ένα φάσμα αυστηρών διαδικασιών και ελέγχων.

Το γνώριζες;

το σύστημα ποιότητας της Coop πιστοποιείται βάσει ISO9001:2015 και τα συστήματα ελέγχου (υλικών, προμηθευτών, παραγωγής, επεξεργασίας & γραμμών παραγωγής), που χρησιμοποιούνται πιστοποιούνται από διεθνούς φορείς (Bureau Veritas & CSQA).

οικολογικα!

Τα προϊόντα φέρουν την σφραγίδα ECOLABEL, που πιστοποιεί ότι η παραγωγή τους γίνεται με σεβασμό στην βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Το γνώριζες;

η Coop έχει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των προμηθευτών της, το “COOP: together for a sustainable future” για την χρήση περιβαλλοντικά βιώσιμων πρακτικών (συμμετέχουν στο πρόγραμμα /328 προμηθευτές ).

Ηθικά!

Η προστασία των ανθρωπίνων, αλλά και των εργατικών δικαιωμάτων αποτελεί βασικό πυλώνα της σφραγίδας Coop.

Το γνώριζες;

η Coop έχει πιστοποιηθεί βάσει του SA8000 και ελέγχει βάσει αυτών των στάνταρ τους προμηθευτές της .

Διαφανή!

Όχι στην όψη, αλλά στην ιχνηλασιμότητα των υλικών, που  χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τους, καθώς γνωρίζουμε την προέλευση κάθε υλικού παραγωγής.

Το γνώριζες;

η Coop από το 2013,επιτρέπει στους καταναλωτές να ελέγχουν την γεωγραφική προέλευση των υλικών, που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της στο www.catalogoprodotti.coop.it.

Η σειρά Vivi Verde καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από οικολογικά, βιολογικής καλλιέργειας, προϊόντα

Η Ιταλική γαστρονομία στα καλύτερά της,  με την ιδιαίτερη ραφινάτη υφή και νοστιμιά !

Προϊόντα φτιαγμένα για να ενισχύσουν την ευεξία μας, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση!